We waren opzoek naar een mooie afsluiting van ons poolhouse, om deze ruimte ook buiten de mid-zomerperiode te gebruiken als het kouder en winderiger is. Een voorbeeld zagen wij bij een restaurant dat een terrasoverkapping op deze manier had afgesloten. Via een vriend, die zaakvoerder is bij een producent van ramen en deuren, kwamen wij in aanraking met Metalura. Hij had reeds iemand gesproken die tevreden was over Metalura nadat hij hem de contactgegevens had gegeven.

Onze stijl noemen we klassevolle gezelligheid met respect voor de natuur en implanting van de woning in onze bosrijke omgeving.  We hebben gekozen voor een uitvoering zonder stijlen in de glaspartijen. De kleuren van de boven-, zij- en onderstijlen zijn conform de bestaande constructie. Daardoor loopt het geheel harmonieus en bijna naadloos over in het totale concept.

Metalura was correct en stipt in de uitvoering, timing en prijs. De vooraf afgesproken termijn en manier van uitvoering werden rimpelloos gevolgd. Alles werd steeds netjes opgeruimd en schoongemaakt. We zijn uiterst tevreden over het resultaat. Na één zomer de wanden gebruikt te hebben, kunnen we alleen maar concluderen dat we dit veel eerder hadden moeten doen.

 

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek