Meneer en mevrouw Van Heulen hebben balkonbeglazing in hun loggia, een inpandig balkon, laten plaatsen. Zij vertellen als ambassadeur van Metalura over hun ervaringen en hun keuze voor balkonglas.

Meneer Van Heulen vertelt: “Nu alles winddicht is, kunnen we heerlijk op het balkon zitten. Een ander voordeel is dat we alles gewoon buiten kunnen laten staan. In de winter moesten we vanwege de wind altijd alles opbergen. Nu kunnen we in het vroege voorjaar als het zonnetje schijnt, toch lekker buiten zitten. We maken veel gebruik van het balkon. De buren aan de overkant zeggen nog wel eens ‘daar zitten ze weer hoor’. We genieten er echt gewoon van. We wonen hier nu dertien jaar en hadden het eigenlijk veel eerder moeten doen.”

Meneer Van Heulen vertelt dat de benedenbuurman een jaar of drie geleden balkonbeglazing had aangeschaft bij een ander bedrijf. Hij is met hem in gesprek gegaan en vroeg hoe dat beviel. “De benedenbuurman heeft 6 mm balkonglas. Ik wou absoluut 10 mm glas, mocht er storm zijn. Hij had ijzeren schroeven en bij ons zit alles keurig vast met rvsbouten. Metalura had ik al wel eens aan de overkant zien staan, en we hebben een kennis aan de overkant in het complex die ook beglazing heeft van Metalura, en die was zeer tevreden over Metalura.”

Meneer van Heulen heeft toen gebeld en een afspraak gemaakt met Metalura. “De showroom zag er prachtig uit. We kwamen met meneer Hoogendijk in gesprek en dat was heel leuk. Hij heeft alles laten zien en een offerte gemaakt, waarmee we akkoord gingen. Daarna hebben we met nog met drie buren op dezelfde verdieping, die ook enthousiast waren, bij elkaar gezeten en gingen we terug naar Metalura. We kregen toen ook nog collectiviteitskorting. In het gebouw hebben er daarna nog meer mensen voor balkonbeglazing van Metalura gekozen, waarbij ik heb geholpen met het opmeten en het aanvragen van de offerte.”

Vanaf de woonkamer en de slaapkamer kijk je uit op de loggia. “In de zomer leven we echt op het balkon, we eten buiten en het is er lekker licht.” De inrichting binnen is semiklassiek vertelt mevrouw Van Heulen en die hebben ze ook naar de loggia doorgetrokken: “Normaal hebben we in de loggia meer meubels en accessoires staan, maar door de coronamaatregelen hebben we nu wat meer ruimte gecreëerd.”

Meneer van Heulen vervolgt: “Metalura heeft ons leuk geholpen, heel netjes gewerkt en veel zorg besteed aan de oplevering. Het waren nette, vriendelijke jongens. Het advies was om de rails goed schoon te houden en dan is onderhoud eigenlijk helemaal niet nodig. En mocht er toch iets stuk gaan dan kan ik bellen naar Metalura en komen ze het probleem verhelpen.”

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek