Meer licht en ruimte
van 17 oktober t/m 24 oktober

Meer licht en ruimte
Van zaterdag 17 oktober t/m zaterdag 24 oktober vindt bij Metalura de Inspiratieweek plaats.

De behoefte om lichter en vrijer te wonen groeit gestaag. We willen niet opgesloten binnen leven, maar genieten van open ruimtes met veel licht. Met een tuinkamer of terrasoverkapping ontstaat een plek waar binnen en buiten in elkaar overlopen. Slimme glazen wandsystemen maken deze unieke lichte plek het hele jaar toegankelijk. In de wintermaanden bent u aangenaam beschut als het fris is en als de zon even schijnt, kunnen de glazen wanden al snel even open. Ontdek de stijlvolle en praktische oplossingen van Metalura.

Maak een afspraak!

Inspiratieweek bij Metalura

Van 17 oktober t/m 24 oktober organiseren we de ‘Inspiratieweek bij Metalura’. We brengen Steel-ART Design extra onder de aandacht. De Steellook glazen wanden in minimalistisch en industrieel design zijn de trend van dit moment. Steel-Art Design verbindt met haar glazen deuren in steellook vertrekken met elkaar, waardoor er meer licht en ruimte ontstaat. De ranke profielen met verschillende type roedeverdelingen zorgen voor een open en stijlvol effect. Zeker in hoge ruimtes komt Steel-ART Design extra tot zijn recht.

Maak een afspraak!

Bezoek onze virtuele showroom

Nu vernieuwd! Volg een virtuele rondleiding in ons Experience center en laat u inspireren.

Showroom bekijken >

Maak kennis
met Metalura

Als specialist in slimme glassystemen weten we bij Metalura al ruim 10 jaar als geen ander welke mogelijkheden er zijn om optimaal van de buitenruimte te genieten. Elke dag, in ieder seizoen. We hebben op duizenden locaties in Nederland, België en Luxemburg prachtige projecten opgeleverd. We leveren 100% maatwerk en bieden voor vrijwel elke situatie een stijlvolle oplossing. We inspireren u graag.

Meer informatie over Steel-ARTVirtueel Steel-ART project bekijken

Vraag direct
Uw gratis inspiratieboek aan

Meer dan 60 pagina’s boordevol inspiratie zijn bijna van u! Lees alles over tuinkamers, glazen wandsystemen, windschermen en balkonbeglazing.

Gratis inspiratieboek aanvragen
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek