Home / Inspiratie / Tuinkamer De Luxe Hoofddorp

Tuinkamer De Luxe Hoofddorp

Hoofddorp

Deze De Luxe tuinkamer met glazen vouwwanden staat in een strak aangelegde tuin in Hoofddorp. ’s Avonds sfeervol verlicht, brengt deze familie vele relaxte avonden door in de tuinkamer, zowel als het hoogzomer is, als in het voor- en najaar. ’s Zomers is het bovendien een fijne plek om bij te komen na een verfrissende duik in het zwembad.

‘Vandaag was een echte Metalura-dag. De glaswand half open bij het ontbijt, daarna brak de zon door en kon de wand helemaal open. In de middag bewolkt, dus de wand weer deels dicht gedaan. Altijd is het er lekker om nog eens een krantje door te lezen en te genieten van de tuin. Wij zijn heel blij met onze tuinkamer. 200% genieten!’


Meer informatie over Tuinkamer De Luxe >
Boordevol inspiratie

Gratis inspiratieboek

Meer dan 60 pagina’s boordevol inspiratie zijn bijna van u! Lees alles over tuinkamers, terrasbeglazing, windschermen en balkonbeglazing. Vul hieronder uw gegevens in. U ontvangt binnen een paar dagen ons gratis inspiratieboek thuis.

Direct aanvragen
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek