Balkonkamers Alphen aan den Rijn

Een lust voor het oog! Metalura realiseerde twee prachtige balkonkamers in Alphen aan de Rijn in februari 2011. Balkonbeglazing toepassen op deze balkons was een hele uitdaging. Het balkon is twintig meter lang, loopt helemaal rond en heeft geen constructie waaraan de beglazing bevestigd kon worden.
Metalura ging de uitdaging aan. Een slanke, maar zeer stevige staalconstructie werd gemaakt in de juiste RAL-kleur en bevestigd aan de UNP-profielen die dwars over het balkon liepen. Daarna werd een 28-delig balkonbeglazingsysteem getekend en gemaakt dat naadloos paste. De glazen wand die zichtbaar is op de foto kan dus in zijn geheel worden geopend in slechts enkele minuten tijd. Dat is een stukje flexibiliteit, wat echt meerwaarde creëert voor het buitenleven op uw appartement.
"Onze meubels slingerden eerst over het balkon bij harde wind! Wij konden niet of nauwelijks gebruik maken van het balkon. Na aanschaf van het balkonglas is het echt genieten voor ons. We zitten er heel veel. Het systeem is echt vakwerk. Een mooie bijkomstigheid is dat onze stookkosten zijn gedaald met 20% sinds we de balkonbeglazing hebben." Fam. Van IJssel, Alphen aan de Rijn
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek