Home / Inspiratie / Balkonbeglazing Sliedrecht

Balkonbeglazing Sliedrecht

Sliedrecht

Begin 2009 was er de behoefte van de bewoners van de Sleyeborgh om beschut te zitten op het balkon. Het waaide zo erg op de hoeken, dat zelfs stoelen en tafels over de rand van het balkon gingen als het stormde. Nu genieten ruim twintig bewoners van heerlijke beschutte balkons met balkonbeglazing van Metalura.

Dit project heeft een flinke aanloop gehad: overleg met de woningstichting, de architect, de constructeur, de gemeente en natuurlijk alle bewoners. De doorlooptijd van dit project was daarom iets langer dan gemiddeld, maar het resultaat mag er zijn! Met één van de bewoners hebben we een video opgenomen, die u hier kunt bekijken. Er is gelegenheid dit project te bezoeken indien u dat wenst.

“Het door Metalura ontwikkelde systeem voor balkonbeglazing is degelijk van constructie, fraai van uitvoering en gemakkelijk bedienbaar. Door de gemakkelijke aan ieder balkon aan te passen vormgeving en kleurstelling, is het welhaast bij ieder gebouw toepasbaar zonder dat de architectonische vormgeving van het gebouw wordt aangetast. De prijs is zeker concurrerend met andere systemen en een groot voordeel is dat productie en montage door één bedrijf op deskundige wijze worden uitgevoerd. Dit systeem zorgt ervoor dat van ieder balkon een fraaie serre kan worden gemaakt, waarin het heerlijk tochtvrij toeven is door de flexibele en gemakkelijke bediening van de glazen elementen. ”

Dhr. Abbring, Sliedrecht.


Meer informatie over Balkonbeglazing >
Boordevol inspiratie

Gratis inspiratieboek

Meer dan 60 pagina’s boordevol inspiratie zijn bijna van u! Lees alles over tuinkamers, terrasbeglazing, windschermen en balkonbeglazing. Vul hieronder uw gegevens in. U ontvangt binnen een paar dagen ons gratis inspiratieboek thuis.

Direct aanvragen
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek