Libéro Spaces – Bescherming van uw gasten

Met Libéro Spaces creëert u afgescheiden ruimtes waarmee het mogelijk is om met meerdere mensen bij elkaar te verblijven. Veilig op afstand van elkaar, maar wel met de gezelligheid en open sfeer zoals uw gasten die graag ervaren. Libéro Spaces bestaat uit duurzaam aluminium en glazen schuifwanden, Steel-ART slimme beglazing of juist een combinatie van beide. De indeling is vrij en aanpasbaar aan de situatie.

Met Libéro Spaces maakt u ontmoetingen mogelijk als veiligheid en bescherming een belangrijk aandachtspunt zijn. Libéro Spaces is vrij in te delen en overal te plaatsen. Binnen als vergaderruimte, in restaurants voor de horeca of als comfortabele ruimte buiten in de binnentuin. Libéro Spaces zorgt voor een prettige en comfortabele sfeer, zonder afbreuk aan veiligheid te doen. Bescherming van uw gasten en personeel staat centraal. Libéro Spaces is vrij in te delen met glazen wanden en wanneer de wanden niet langer nodig zijn, is Libéro Spaces ook als open ruimte te gebruiken.

Meer weten? Bezoek het Metalura Experience Center aan de Van Hennaertweg 2, 2952 CA, Alblasserdam NL of neem contact op met een projectadviseur.

Experience center bezoeken

Specificaties

De Libéro Spaces is ontwikkeld om in een beschermde en gecontroleerde setting samen te kunnen zijn. Met de Libéro creëert u een afgescheiden ruimte, die veilig in gebruik is en voor een aangename sfeer zorgt. De Libéro is veelzijdig toepasbaar en dankzij het doordachte design volledig naar wens in te delen en per situatie in te delen. De glazen wanden zijn verplaatsbaar. De Libéro is in elke maat en elke kleur leverbaar.

De Libéro Spaces

  • Volledig naar wens in te delen
  • Ontworpen om veilig samen te kunnen zijn
  • Bescherming van gasten en personeel
  • Prettig gevoel van samen zijn
  • Duurzaam en verantwoord in gebruik
  • Hygiënisch en veiliger dan 1,5m afstand behouden
  • oepasbaar in het bedrijfsleven en horeca
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek