De Metalura Libéro maakt ontmoetingen mogelijk

Metalura creëert met de Libéro een unieke plek die ontmoetingen mogelijk maakt. De Libéro is een vrijstaande leefruimte die zowel buiten als binnen comfortabel en veilig in gebruik is. De flexibele glazen indeling binnenin maakt samenkomsten van meerdere mensen mogelijk. Veilig beschermd achter glas is men toch met elkaar in contact. De Libéro is zowel met als zonder glazen binnenindeling leverbaar en zo toepasbaar voor uiteenlopende doeleinden.

Ultieme keuzevrijheid
De Libéro serie bestaat uit drie verschillende type modellen. De Libéro Care is een veilige oplossing voor het realiseren van ontmoetingen in de gezondheidszorg. Libéro Spaces is ontwikkeld voor samenkomsten in bedrijven en de horeca en het derde model, de Libéro Home is de ideale oplossing voor thuis in de tuin of voor binnentuinen bij VvE’s. Elk model is uniek en naar wens in te delen voor optimaal en veilig gebruik. Alle Libéro’s hebben één ding gemeen: keuzevrijheid!
Meer weten? Bezoek het Metalura Experience Center aan de Van Hennaertweg 2, 2952 CA, Alblasserdam NL of neem contact op met een projectadviseur.

Experience center bezoeken

Libéro Home – Natuurlijk genieten

De Libéro Home is een vrijstaande leefruimte buitenshuis, die perfect opgaat in het landschap rondom uw huis. De vrijstaande Libéro Home is voorzien van een ambachtelijk zinken of rieten dak, een goede fundatie en een prachtige vloer. De Libéro is toepasbaar als een smaakvol prieel in de tuin, een comfortabel terras bij uw gebouw, als theehuis of veilige ontmoetingsplek in binnentuinen.
Meer informatie

Libéro Care – Een veilige ontmoetingsplek

De Libéro Care is een lichte ruimte met veel glas, inzetbaar voor vele verschillende doeleinden. Met name als veiligheid een belangrijke voorwaarde vormt. Met de Libéro Care creëert u een comfortabel en aangenaam gevoel van samen zijn. De Libéro Care komt tot zijn recht als ontvangstruimte dankzij de glazen afscheiding. De glazen afschermwanden zorgen voor een veilig overleg en prettige afspraken met het behoud van het open karakter van de Libéro.
Meer informatie

Libéro Spaces – Brengt mensen bij elkaar

Met Libéro Spaces creëert u afgescheiden ruimtes waarmee het mogelijk is om met meerdere mensen bij elkaar te verblijven. Veilig op afstand van elkaar, maar wel met de gezelligheid en sfeer zoals uw gasten die graag willen ervaren. Libéro Spaces bestaat uit duurzaam aluminium en glazen schuifwanden, Steel-ART slimme beglazing of juist een combinatie van beide. De glazen indeling binnenin is vrij en aanpasbaar aan de situatie.
Meer informatie

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek