Genieten van het betere buitenleven

Pinkstershow van donderdag 13 mei t/m maandag 24 mei

Bezoek de Pinkstershow van donderdag 13 t/m maandag 24 mei
Geniet tijdens de Pinkstershow bij Metalura van het betere buitenleven. In het compleet vernieuwde Experience Center laten we u graag zien wat het betere buitenleven volgens Metalura inhoudt. We inspireren u met mooie buitenoplossingen voor lange avonden op het balkon, gezellige lunches met vrienden in de tuinkamer of een heerlijke barbecue onder de overkapping.

Wat de weersomstandigheden ook zijn, Metalura biedt u de ruimte om te genieten van het betere buitenleven.

Plan hier uw bezoek

Pinkstershow op afspraak

Bezoek de Pinkstershow van donderdag 13 mei t/m maandag 24 mei. Op Hemelvaart is Metalura ook geopend. Met de coronamaatregelen in acht nemend blijven we bij Metalura op afspraak werken.

Wilt u liever gericht advies aan huis? Maak dan een afspraak thuis, onze projectadviseurs komen graag langs. Vanzelfsprekend houden onze verkoopadviseurs zich aan de voorschriften van het RIVM.

Maak een afspraak

Beleef het buitenleven

Maak met de glazen wandsystemen van Metalura uw buitenruimte of balkon compleet. Glazen wandsystemen zijn perfect op maat ontworpen, gemaakt van oersterk, gehard veiligheidsglas en geschikt voor elk weertype. Metalura heeft verschillende glazen wandsystemen om in elke situatie een passende oplossing te kunnen bieden.

Maak een afspraak

Tuinkamers

Ongeacht de weersomstandigheden genieten van een extra woonkamer aan huis? Metalura heeft een nieuwe tuinkamer ontwikkeld. Tuinkamer Design kenmerkt zich door mooie grote glaspartijen met ronde palen voor een open effect. Een plek voor rust en ontspanning of juist om gezellig samen te komen.

Meer informatie Maak een afspraak

Virtuele Experience Center

Liever eerst rondkijken in ons Experience Center op afstand? Loop virtueel door ons Experience center in Alblasserdam.

Experience Center bekijken >
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek