Glaswand kopen
Glaswand kopen Metalura
Glazen schuifdeur kopen
Glazen schuifdeur kopen Metalura
Glazen schuifwand kopen
Glazen schuifwand kopen Metalura
Glazen wand kopen
Glazen wand kopen Metalura

Glazen schuifwand kopen

Vraag gratis inspiratieboek aan

Glazen schuifwand kopen van Metalura?

Bij Metalura zit u helemaal goed als u een glazen schuifwand wilt kopen voor uw overkapping. Deze wand is de ideale oplossing voor u om van het begin tot het eind van het jaar lekker buiten te zitten, zonder dat u last heeft van weersinvloeden. Een dergelijke toepassing is extra veilig, door het 10 mm dik, gehard veiligheidsglas en geschikt voor elk type overkapping, van hout tot aluminium. Bovendien is het een echte blikvanger voor uw tuin. Functioneel én stijlvol, voldoende reden om een glazen schuifwand te kopen (bijvoorbeeld met steellook)!

Afspraak maken

Serre light glas, geïsoleerd glas

Wilt u een duurzame oplossing in glas? Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd HR++ glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem onder uw overkapping of in uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer.

Extra breed railspoor

Met het extra brede railspoor is het mogelijk om tot wel 7 glaspanelen van 1 meter aan één kant gesloten te parkeren. Dit zorgt voor een maximale buitenbeleving en doorloopruimte.

Extra grote glaspanelen

Tot wel 280 cm hoog en 100 cm breed. Dit resulteert in minder overlap van de panelen, waardoor Metalura glazen schuifwanden minder gevoelig zijn voor vuil en viezigheid.

Altijd 100% maatwerk

Doordat Metalura altijd maatwerk levert, sluiten de glasprofielen perfect aan, zonder overlap. Dit geeft een extra fraai effect en voorkomt dat het glas vies wordt.

Meenemers standaard

Metalura glazen schuifwanden zijn standaard voorzien van meenemers, waardoor alle glaspanelen in één beweging soepel sluiten of openen.

Speciale onderrail

Net zoals bij de draai-/vouwsystemen is de onderrail voorzien van een innoverend afwateringssysteem. Eventuele condens aan de binnenzijde en regen aan de buitenzijde wordt zo op een slimme wijze afgevoerd, zonder dat u er op de vloer last van hebt.

Glazen schuifwand kopen

Specificaties en opties

glazen-schuifwand-usp-vrij-uitzicht-metalura

Verzonken onderrail

Optioneel kan de onderrail in de ondervloer verzonken worden, zodat iedereen makkelijk in en uit kan stappen, zonder kans op struikelen. Ook ideaal voor rolstoelen en mindervaliden.

glazen-schuifwand-duurzaam-metalura-02

Handgrepen

Worden niet verlijmd, maar door het glas heen geboord. Voorkomt loslaten zoals met gelijmde oplossingen.

glazen-schuifwand-usp-constructie-metalura

Onderrail in kleur

Naar wens kan de onderrail in elke RAL-kleur geleverd worden. Bijvoorbeeld in dezelfde kleur als de vloer, zodat er een fraai geheel ontstaat.

glazen schuifwand kopen

De voordelen van een glazen schuifwand kopen

Een van de voordelen van een glazen schuifwand is dat u altijd, ondanks de weersomstandigheden, kunt genieten van het buitenleven. Dankzij het glazen schuifwand systeem van Metalura zit u namelijk altijd beschut. En is het mooi weer? Dan schuift u de glazen schuifwand panelen eenvoudig open voor een verkoelend briesje. Een ander voordeel is dat dankzij het glas de ruimte in de winter zelfs al lekker verwarmd wordt én dat er minder warmte van binnen naar buiten ontsnapt. Hierdoor hoeft u minder te stoken, wat niet alleen voordelig is voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.  

 

Glazen schuifwand op maat

Bij Metalura werken wij niet met standaardmaten, en leveren we uitsluitend maatwerk. Dat al onze glazen schuifwanden op maat worden gemaakt, betekent dat alles perfect past in uw persoonlijke situatie. Daarbij kunt u zelf bepalen uit hoeveel panelen uw glazen schuifwand systeem bestaat. Alles wordt op de millimeter nauwkeurig geproduceerd zodat de glazen schuifwanden naadloos op elkaar en op uw overkapping of veranda aanslaan.

glazen schuifdeur kopen
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Glazen schuifwand kopen

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Glazen schuifwand kopen aan de slag gaan.

Ga voor een schuifwand inclusief montage

Wilt u vaker buiten kunnen zitten en kunnen genieten van uw tuin? Dan biedt het kopen van een glazen schuifwand uitkomst. Als u een glazen schuifwand koopt bij Metalura, wordt deze altijd door ons geleverd inclusief montage. Zo hoeft u de glazen schuifwand niet zelf te plaatsen. Voordat we de glazen schuifwanden bij u thuis komen monteren, komen we eerst bij u langs om de situatie te beoordelen en in te meten. Vervolgens wordt de volledige montage van uw glazen schuifwand bij u thuis geregeld.

glazen schuifwand op maat
afspraak maken glazen schuifwand

Samen uw wensen bespreken?
Kom langs of maak een afspraak in
ons Experience Center

U bent van harte welkom zonder afspraak. Wilt u zeker zijn van een beschikbare projectadviseur? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons Experience Center of voor bij u aan huis.

Maak een afspraak

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Balkonbeglazing-interview-familie-Borsje-01
  • Balkonbeglazing
  • Inspiratie

Interview met familie Borsje in Capelle aan den IJssel

Leestijd: 2 min.
13 mei 2021
Beatrixhof28
  • Balkonbeglazing

Bewoners aan het woord van De Beatrixhof

Leestijd: 2 min.
04 mei 2023
Beatrixhof1
  • Balkonbeglazing

Balkonbeglazing bij De Beatrixhof

Leestijd: 2 min.
04 mei 2023
Privacy Settings