Glazen schuifwand buiten van Metalura

De glazen schuifwand voor buiten van Metalura is 100% transparant en geeft u de mogelijkheid om altijd beschut te genieten van uw ruimte. Bij mooi weer schuift u de glazen schuifwand open om te genieten van uw tuin. Is het weer onaangenaam, houdt u de glazen schuifwand dicht. Als het wat frisser is, kunt u de buitenruimte bij verwarmen. Zo behoudt u toch uw comfort, met uitzicht op buiten. De glazen schuifwand van Metalura is geschikt voor uw bestaande overkapping, poolhouse of veranda.

Ieder glazen paneel van de glazen schuifwand kunt u individueel verplaatsen. Zo richt u de ruimte geheel naar wens in. Bij Metalura heeft keuze uit een schuif- of draai-/vouwwand. De glazen schuifwand voor buiten wordt standaard op maat geleverd. De dubbelgelagerde wielstellen van de glazen schuifwand garanderen een soepel en zeer licht transport. De buitenzijden van het glas zijn gemakkelijk schoon te houden. Zo houdt u altijd 100% doorzicht naar buiten en geniet u van het comfort van binnen.

Glazen schuifwand buiten
Glazen schuifwand buiten
Glazen schuifwand buiten
Glazen schuifwand buiten
Glazen schuifwand buiten
Glazen schuifwand buiten
Glazen schuifwand buiten
Glazen schuifwand buiten
Glazen schuifwand buiten
Glazen schuifwand buiten
Glazen schuifwand buiten
Glazen schuifwand buiten

Productvoordelen

Maak uw overkapping compleet met de slimme glazen wandsystemen van Metalura. Met name in bestaande situaties zijn de slimme glassystemen een ideale oplossing. De glazen schuifwanden zijn eenvoudig verplaatsbaar over een enkele, verzonken rail. Zo behoudt u altijd onbeperkte doorgang en het uitzicht op uw tuin of de omgeving. De glazen wandsystemen hebben geen verticale stijlen, daardoor blijft uw uitzicht 100% gewaarborgd. Op de glazen schuifsystemen heeft u 10 jaar garantie. De montage vindt plaats door het eigen montageteam van Metalura.

Glas

100% transparant glas van 10 mm.

Glazen wand

Solide schuifsysteem voor soepele geleiding.

Oplossing

Toepasbaar in vrijwel elke situatie.

Functioneel

Gemakkelijk en snel te openen.

Maatwerk

Leverbaar in alle maten.

Geleiding

Panelen zijn gemakkelijk en snel te openen.

Metalura zekerheden

Snelle levertijden 100% Maatwerk
Montage door eigen vaklieden 10 Jaar garantie + service
Ontwerp en engineering in eigen huis 100% Nederlands product

Bezoek ons experience center

De mogelijkheden voor uw eigen woning bespreken? Graag! Bel ons of maak meteen een afspraak voor een persoonlijke rondleiding in ons experience center.

Maak een afspraak

Man
Glazen schuifwand buiten van Metalura Vragen aan onze productspecialist? Bel: 088 - 1330430
Prijzen Vanaf €1.195,-
Levertijd 4 - 6 weken incl. montage
Gratis inspiratieboek Offerte aanvragen
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek