Windschermen met goede fundering, stormbestendig

Een windscherm moet natuurlijk bestand zijn tegen zware storm. Een goede verankering aan de grond is daarom natuurlijk erg belangrijk. Het Metalura windscherm heeft aluminium voetplaten van 160x160mm. Er zijn verschillende opties voor de fundering:

Stevige vlakke ondergrond

Als u een houten vlonder heeft, een betonnen ondergrond, of een andere stevige vlakke ondergrond, kan dit windscherm direct gemonteerd worden op de bestaande ondergrond.

Onverharde ondergrond

Als het windscherm op een onverharde ondergrond komt te staan, draaien wij met een Krinner-machine schroefpalen van 1 meter lang de grond in, waarop we de windschermpalen kunnen monteren. Het voordeel hiervan is dat er geen beton wordt gebruikt en dat u dus geen rommel in uw tuin stort. Deze manier van funderen is zeer snel, praktisch en milieuvriendelijk.

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek