Een zee van licht en ruimte

Open Dagen van donderdag 24 t/m zaterdag 26 juni

Een zee van licht en ruimte
Geniet elke dag van meer licht en meer ruimte. Tijdens de Open Dagen van donderdag 24 t/m zaterdag 26 juni presenteren we bij Metalura onze slimme glassystemen. In het Experience Center in Alblasserdam staan voor u comfortabele tuinkamers en terrasoverkappingen, glazen draai-/vouwsystemen, windschermen en balkonbeglazing opgesteld. Daarmee creëert u thuis een zee aan licht en ruimte.

Maak een afspraak en bezoek Metalura tijdens de Open Dagen van donderdag 24 t/m zaterdag 26 juni.

Plan hier uw bezoek

Tuinkamers en terrasoverkappingen

Geniet met een tuinkamer of een terrasoverkapping van glas elke dag van meer licht en meer ruimte. Met een glazen wandsysteem of Steel-ART wordt uw tuinkamer een plek waar u het hele jaar aangenaam kan vertoeven. Kiest u voor een terrasoverkapping van Metalura? Dan kunt u de terrasoverkapping op een later moment altijd uitbreiden tot een tuinkamer met een glazen wandsysteem.

Meer informatie

Glazen wandsystemen

Met de transparante glazen wandsystemen van Metalura maakt u de buitenruimte compleet. Perfect op maat ontworpen en voor elk weertype geschikt. Glazen wandsystemen met een draai-/vouwsysteem zorgen voor onbeperkte vrijheid. Steel-ART geeft uw buitenverblijf een eigentijdse steellook uitstraling.

Bij Steel-ART bepaalt u zelf de verdeling van de roedes; een vierkante verdeling, asymmetrisch of alleen omkaderd in aluminium steellook. De profielen en de roedeverdeling zijn naast de kenmerkende staalkleur ook in andere RAL-kleuren beschikbaar passend bij de kozijnen van uw woning.

Meer informatie

Balkonbeglazing

Met balkonbeglazing creëert u een comfortabele ruimte die het hele jaar toegankelijk is, zonder hinder van wind, regen en omgevingslawaai. Metalura heeft vier verschillende soorten balkonbeglazing ontwikkeld; beglazing op de balustrade van uw balkon, verdiepingshoge beglazing of geef uw dakterras een andere invulling met een comfortabele tuinkamer op uw balkon.

Meer informatie

Glazen windschermen

Aangenaam beschut buiten zitten? Met glazen windschermen op uw terras of dakterras zit u gegarandeerd uit de wind. Tijdens een kopje koffie met de krant of een gezellige lunch heeft u geen last van een vervelende wind of tocht. De luxe glazen windschermen van Metalura kenmerken zich door comfort, elegant design en maatwerk.

Meer informatie

Meer ruimte creëren

Vergroot uw leefruimte en geniet elke dag van het buitenleven met de slimme glassystemen van Metalura.

We denken graag mee om u met de slimme oplossingen van Metalura thuis een zee van licht en ruimte te bieden. Wilt u met een van onze adviseurs in gesprek over de mogelijkheden bij u thuis? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan het vernieuwde Experience Center of een gesprek bij u thuis, binnen of buiten.

Maak een afspraak Afspraak thuis

Virtuele Experience Center

Liever eerst rondkijken in ons Experience Center op afstand? Loop virtueel door ons Experience center in Alblasserdam.

Experience Center bekijken >
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek