Met Metalura
beleeft u de zomer op z’n best

Sfeervolle avonden samen, genieten van de barbecue. Comfortabel ontbijten in de ochtendzon of behaaglijk beschut een boek lezen tijdens een flinke zomerbui, waarna het buiten heerlijk ruikt en de tuinkamer weer open kan. Geniet met een tuinkamer of terrasoverkapping van alle aspecten van het zomerseizoen. Met Metalura beleeft u de zomer op z’n best.

Maak een afspraak!
Tuinkamer

Met een Metalura tuinkamer in combinatie met slimme glassystemen ontstaat een natuurlijke overgang tussen binnen en buiten. Daarmee is een tuinkamer het lichtpunt in huis. De glazen schuifwanden in de tuinkamer geven een ongekend bedieningsgemak. Op warmere dagen zet u de hele wand volledig open en als het killer is, houdt u alle glazen panelen gesloten. Metalura biedt drie verschillende type tuinkamers passend bij de woning.

Meer informatie
Terrasoverkapping

Met een Metalura terrasoverkappingen kunt u de hele zomer door heerlijk buiten verblijven. Metalura heeft in haar collectie drie verschillende type overkappingen opgebouwd uit duurzame materialen. Elk model kent zijn eigen onderscheidende kenmerken en montage vindt plaats door het eigen montageteam van Metalura. De terrasoverkapping kunt u altijd uitbouwen tot een tuinkamer die vrijwel wind- en waterdicht is, dankzij de slimme glassystemen van Metalura.

Meer informatie

Bezoek onze virtuele showroom

Nu vernieuwd! Volg een virtuele rondleiding in ons Experience center en laat u inspireren.

Showroom bekijken >

100% Hollandse
ambacht en kwaliteit

Ervaar tijdens de Tuinkamer en Terrasoverkapping 3-daagse de voordelen van een tuinkamer of terrasoverkapping van Metalura. Altijd maatwerk, Hollandse ambacht en kwaliteit van Hollandse leveranciers, daardoor hebben we geen wachttijden en uw kwaliteit is gegarandeerd.

Maak een afspraak!
Tuinkamer Comfort

Een robuust design passend bij het karakter van uw woning, speciaal ontworpen voor huizen, waar de ruimte meer beperkt is.

Meer informatie
Tuinkamer Excellent

De stijlvolle ronde kolommen en de royale glasoverstek van de Excellent tuinkamer zorgen dat u de glaswand, zelfs bij een voorjaars- of zomerbuitje, rustig kunt openschuiven zonder dat het bij u binnen regent.

Meer informatie
Tuinkamer De Luxe

Een klasse apart. Een De Luxe tuinkamer kent een unieke afwerking. In de dragende constructie zijn bijvoorbeeld een elegante sierlijst en een energiezuinige LED-verlichting verwerkt.

Meer informatie
Metalura Libéro

De Libéro is een lichte ruimte met veel glas, inzetbaar voor vele doeleinden en komt tot zijn recht als smaakvol prieel in de tuin, comfortabel terras bij het zwembad of theehuis in de bloementuin.

Meer informatie
Style overkapping

De Style overkapping is voorzien van een flexibele dakhelling met hoogwaardig glas. Fraai design en een transparante structuur maken de overkapping geschikt voor elk type woning met behoud van het oorspronkelijke karakter van de woning.

Meer informatie
Smart overkapping

De Smart overkapping heeft een stijlvol design met een transparante structuur. Een unieke eigenschap van deze overkapping is dat het dak voorzien is van schuiframen. Met dit flexibele dak heeft u zelf controle over de temperatuur in uw glasoverkapping.

Meer informatie
Superior overkapping

Deze onderscheidende overkapping is een echte blikvanger en biedt ongekende mogelijkheden; een constructie met een vlak dak, leverbaar in alle kleuren en altijd op maat geleverd. De Superior is de meest complete terrasoverkapping van Metalura.

Meer informatie
Veilig de showroom bezoeken

Wilt u onze terrasoverkappingen en tuinkamers in het echt zien en ervaren? Bezoek als u gezond bent onze showroom. Onze opstellingen zijn op ruime afstand van elkaar geplaatst en we hebben extra coronamaatregelen genomen om uw en onze veiligheid te garanderen. U bent van harte welkom. Kom langs of maak bij voorkeur vooraf een afspraak.

Maak een afspraak!

Vraag direct
Uw gratis inspiratieboek aan

Meer dan 60 pagina’s boordevol inspiratie zijn bijna van u! Lees alles over tuinkamers, terrasbeglazing, windschermen en balkonbeglazing.

Gratis inspiratieboek aanvragen
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek