Comfortabel buitenleven bij Metalura

Geniet met Metalura van een mooie nazomer in Nederland.
Bezoek de Open Dagen van 23 tot en met 25 september in het Experience Center in Alblasserdam

Na veel regen en een wisselvallige zomer, verheugen we ons op een zonnige nazomer. Lekker lang buiten blijven en genieten van mooie avonden. Aangenaam beschut en comfortabel.

De vrijheid om te genieten van elke dag.
Comfortabel buitenleven volgens Metalura betekent dat u thuis beschikking krijgt over een zee aan ruimte. U geniet van meer licht in en rondom het huis. Met de strakke designs en stijlvolle details creëert u uw nieuwe buitenruimte helemaal in uw eigen stijl. Ontdek de moderne en praktische oplossingen om lekker lang buiten te kunnen blijven.

Bezoek het Experience Center

Tuinkamers

Kies voor een comfortabele buitenruimte aan uw huis. De tuinkamer als verlengstuk van uw woonkamer.

Meer informatie

Balkonbeglazing

Zet op uw balkon de glazen wanden open bij mooi weer. Bij slecht of fris weer geniet u toch van uw uitzicht en de beschikbare ruimte op uw balkon.

Gericht advies aan huis? Onze verkoopadviseurs komen graag bij u langs!

Afspraak thuis

Glazen Wandsystemen, transparant en Steel-ART

Aangenaam beschut achter glas genieten van uw buitenruimte. Houd de glazen wanden dicht als het fris is, en schuif ze bij lekker weer of als de zon naar binnen schijnt eenvoudig open.

Bekijk de mogelijkheden

Windschermen

Met een glazen windscherm van Metalura zit u comfortabel op uw terras. Uw nazomeravond met gezellige barbecue wordt niet meer verstoord door een frisse wind of hinderlijke tocht.

Meer informatie

Virtuele Experience Center

Liever eerst rondkijken in ons Experience Center op afstand? Loop virtueel door ons Experience center in Alblasserdam.

Experience Center bekijken >
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek