Hoe het werkt: bediengemak balkonbeglazing

U wilt genieten op uw balkon. In de zomer én in de winter. Met Metalura balkonbeglazing wordt deze wens realiteit. In een handomdraai geeft u uw buitenruimte een extra dimensie: een beschut balkon, waardoor u het hele jaar buiten kunt zitten!

Balkonbeglazing van Metalura kenmerkt zich door haar eenvoudige bediening. Letterlijk in een handomdraai schuift u de glazen panelen aan de kant, waardoor u op een warme zomerdag uw balkon weer helemaal open heeft!

Bekijk onderstaande video over balkonbeglazing en ontdek hoe eenvoudig en functioneel het systeem is. Vindt u het zich toch lastig voor te stellen hoe het nu echt werkt? Heel begrijpelijk. De meeste mensen zien pas in de showroom of bij een vrijblijvende demonstratie bij hen thuis hoe het nu echt functioneert. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Bekijk de balkonbeglazing overzichtspagina voor meer informatie.

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek