Metalura-tuinkamer-deluxe-wanden-weekend-header-1

Wanden Weekend

vrijdag 22 en zaterdag 23 september

Plan uw bezoek

Van donderdag 7 t/m zaterdag 9 september

Uitnodiging Nazomer Event

Tijdens het Nazomer Event presenteren wij u op het gebied van balkonbeglazing verschillende, slimme glazen wandsystemen, die Metalura voor elk type balkon ontwikkeld heeft. Samen met één van onze adviseurs kunt zo ontdekken welk systeem het beste in uw situatie past.

Bezoek Metalura

Dit najaar meer comfort

Beschut en uit de wind

Met glazen schuifwanden, draai-/vouwwanden, glazen panelen of vaste wanden kunt u uw terrasoverkapping uitbreiden tot een tuinkamer. De wanden houden de warmte binnen en de kou en regen buiten. Op zonnige dagen zet u de wanden gedeeltelijk of helemaal open.

Ontdek meer
Metalura-tuinkamer-deluxe-wanden-weekend-detail

Een aangenaam balkon

Behaaglijk uit de wind

Met balkonbeglazing van Metalura kunt u het gehele jaar genieten van uw balkon; onmisbaar en een absolute meerwaarde voor elk appartement. Metalura balkonbeglazing is geschikt voor alle typen balkons en weersomstandigheden.

 

 

Plan uw bezoek
Metalura-tuinkamer-deluxe-wanden-weekend-detail02

Maatwerk

Flexibel ontwerp

Voor elk balkon biedt Metalura een passende oplossing om wind en regen tegen te houden. Van beglazing op de balustrade van uw balkon, verdiepingshoge beglazing, een glazen windscherm of een complete tuinkamer op uw balkon. Metalura brengt de nazomer bij thuis.

U bent van harte welkom in het Experience Center. Ook kunnen we u thuis bezoeken. Maak dan een afspraak.

Maak een afspraak
Metalura-tuinkamer-deluxe-wanden-weekend-detail03