Metalura-Steel-ART-wanden-weekend-header

Wanden Weekend

vrijdag 22 en zaterdag 23 september

Plan uw bezoek

Van donderdag 7 t/m zaterdag 9 september

Uitnodiging Nazomer Event

Tijdens het Nazomer Event presenteren wij u op het gebied van balkonbeglazing verschillende, slimme glazen wandsystemen, die Metalura voor elk type balkon ontwikkeld heeft. Samen met één van onze adviseurs kunt zo ontdekken welk systeem het beste in uw situatie past.

Bezoek Metalura

steellook design

Smaakvol wandsysteem

Onder de naam Steel-ART biedt Metalura 100% op maat gemaakte oplossingen van ongeëvenaarde kwaliteit. U heeft zelf de mogelijkheid om het design van de Steel-ART panelen in te delen. De profielen op de glazen panelen zijn van massief aluminium en doorgeboord op het glas. Dit zorgt voor een solide constructie en robuuste uitstraling.

Ontdek meer
Metalura-glazen-wandsysteem-wanden-weekend-detail-01

Dit najaar meer comfort

Beschut en uit de wind

Het transparante glazen draai-/vouwsysteem is hét vlaggenschip van Metalura. Ongekende kwaliteit, gebruiksgemak en flexibiliteit. Het grote voordeel van de Metalura draai-/vouwsystemen is dat de glazen panelen volledig wegklapbaar en in één hoek te parkeren zijn. Zo behoudt u volledig doorzicht op uw tuin en een maximale doorloopruimte.

Plan uw bezoek
Metalura-glazen-wandsysteem-wanden-weekend-detail-02

Maatwerk

Flexibel ontwerp

Voor elk balkon biedt Metalura een passende oplossing om wind en regen tegen te houden. Van beglazing op uw balkon, terras of dakterras. Metalura brengt de nazomer bij thuis.

U bent van harte welkom in het Experience Center. Ook kunnen we u thuis bezoeken. Maak dan een afspraak.

Maak een afspraak
Metalura-glazen-wandsysteem-wanden-weekend-detail-2
Privacy Settings