Metalura-Lamellendak-Moveo-Supreme-header-campagne-juni

Spelen met
zon en licht

Plan uw bezoek
bg_green

Ontdek onze exclusieve lamellendaken

Bij Metalura geloven we dat uw buitenruimte een oase van comfort, stijl en functionaliteit moet zijn. Daarom hebben we ons toegelegd op het creëren van hoogwaardige tuinkamers, pergola's, glazen wandsystemen en balkonbeglazing die uw buitenervaring verrijken. Met een product van Metalura voelt u zich thuis.

Exclusieve lamellendak lijn

De Moveo en Moveo Supreme

Ontdek de exclusieve lamellendaklijn van Metalura, gebaseerd op een unieke samenwerking met Corradi. De lamellendaken zijn gebaseerd op een minimalistische architectuur en geavanceerd design. Zo creëert u altijd het perfecte klimaat in uw tuinkamer of terrasoverkapping.

Lees meer
Metalura-Lamellendak-Moveo-Supreme-blok-campagne-juni

Ongeacht de temperatuur

Genieten op uw balkon

Balkonbeglazing biedt de perfecte balans tussen beschutting en openheid. Met balkonbeglazing kunt u uw balkon afsluiten tegen wind en regen, terwijl u toch geniet van het natuurlijke licht en de buitenlucht. Balkonglas maakt van uw balkon een comfortabele en uitnodigende plek.

Ontdek meer voordelen
Metalura-balkonbeglazing-blok-campagne-juni

beschut achter glas

Profiteren van het daglicht

Bescherming, optimale lichtinval en flexibiliteit. Onze glazen wandsystemen zijn eenvoudig te openen en te sluiten en bieden bescherming bij slecht weer. Onze glazen panelen houden wind en regen buiten, terwijl u het uitzicht behoudt en geniet van uw comfortabele, beschutte ruimte.

Bezoek ons Experience Center
Metalura-glazen-wandsystemen-campagne-juni

Schaduwspel

Modern design

Steel-ART in uw tuinkamer of buitenverblijf brengt een mooi schaduwspel teweeg. Het daglicht zorgt voor contrast met de zwarte roedes van het glazen wandsysteem. Het inspirerende industriële design brengt sfeer en geeft uw buitenverblijf een eigentijdse uitstraling.

Bezoek Metalura

Bezoek Metalura
Metalura-steel-art-campagne-juni

Een naadloze overgang

Ultieme flexibiliteit

Kies voor een open gevoel met een tuinkamer met een transparant dak en glazen wandsysteem. Zo laat u het daglicht maximaal binnen en geniet u van een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Het resultaat is een heldere en zonnige ruimte die perfect is voor ontspanning.

Ontdek de Optimum collectie

Bezoek Metalura
Metalura-tuinkamer-de-luxe-campagne-juni
bg_beige

Perfectie in outdoor

Metalura staat synoniem voor buitengewone kwaliteit en ongeëvenaarde mogelijkheden. Dat betekent:

1. Kwaliteit zonder compromis

Elk Metalura-product wordt vervaardigd met de hoogste normen van vakmanschap en duurzaamheid. We gebruiken alleen premium materialen en streven naar perfectie in elk detail, zodat uw buitenruimte niet alleen mooi is, maar ook bestand tegen alle weersomstandigheden.

2. Een wereld van mogelijkheden

Van elegante tuinkamers tot veelzijdige terrasoverkappingen en moderne glazen wandsystemen, Metalura biedt de grootste collectie aan mogelijkheden om uw buitenruimte te transformeren naar een heerlijke plek om iedere dag te verblijven. Ongeacht de grootte of stijl van uw buitenruimte, bij Metalura hebben we de perfecte oplossing voor u.

3. Innovatie die inspireert

Bij Metalura staan we nooit stil. We blijven innoveren en streven naar nieuwe manieren om uw buitenleven te verbeteren. Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan uw unieke behoeften en verwachtingen. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van Metalura en maak van uw buitenruimte een ware bron van comfort, schoonheid en genot.

Plan uw bezoek aan Metalura

Geniet van een
premium buitenleven-ervaring  

Wilt u Metalura bezoeken? Dan kunt u altijd vrijblijvend binnenlopen. Wilt u verzekerd zijn van persoonlijk advies tijdens uw bezoek? Maak dan van tevoren een afspraak, zodat onze projectadviseurs alle tijd voor u kunnen nemen. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen bij Metalura! 

Bezoek Metalura
Metalura-pand-hal-campagne-juni

Ons aanbod

De mooiste oplossingen voor uw buitenleven

Balkonbeglazing_DSC_0237

Balkonbeglazing

Bekijk producten
Tuinkamers_DSC_00639

Tuinkamers

Bekijk producten
Glazen_wandsystemen_DSC_0491

Glazen wandsystemen

Bekijk producten
Tuinkamer_met_steelart_DSC_4311-1

Steel-ART

Bekijk producten
Terrasoverkapping_DSC_3902-1

Pergola's

Bekijk producten
Windschermen_DSC_5383

Glazen windschermen

Bekijk producten
Privacy Settings