Metalura-campagne-augustus-tuinkamer-deluxe-header

Breng de zomer bij u thuis

U bent van harte welkom in ons Experience Center

Plan uw bezoek

Elke dag genieten

Breng de zomer bij u thuis

Het is regenachtig, winderig en koud. De zomer gaat ongemerkt voorbij en aangenaam buiten zitten is er niet bij. Voor deze momenten biedt Metalura dé oplossing. Met een pergola of een tuinkamer kunt u toch volop van het buitenleven genieten. Op de momenten dat u dat wilt ongeacht de weersomstandigheden. Zo brengt u de zomer bij u thuis. Bezoek ons Experience Center en laat u inspireren.

Bezoek Metalura

Metalura

Jubileumactie

Metalura bestaat 15 jaar, daarom hebben we het hele jaar jubileumacties. Bij aankoop van een glazen wandsysteem voor in uw tuinkamer of pergola krijgt u glasstrips cadeau. Glasstrips bieden meer comfort, houden tocht tegen en geven uw glazen wandsysteem een luxe uitstraling. Glasstrips zijn ook beschikbaar in het zwart voor een steellook effect.

Ontdek meer
Metalura-campagne-tuinkamer-Arioso-blok

Maatwerk

Flexibel ontwerp

Een pergola of tuinkamer wordt volledig op maat gemaakt. Net als onze glazen wandsystemen. Daarmee kunt u uw pergola of tuinkamer uitbreiden tot een comfortabele buitenruimte. U heeft keuze uit transparant glas of steellook panelen. We combineren topkwaliteit aluminium met uitmuntend design voor een unieke uitstraling.

Ontdek meer
Metalura-campagne-tuinkamer-design-blok

Van pergola naar tuinkamer

Meer comfort

Op frisse of regenachtige zomeravonden houdt u het glazen wandsysteem in uw tuinkamer gesloten en geniet u van een beschutte ruimte, zonder het uitzicht op uw omgeving te verliezen. Is het buiten aangenaam van temperatuur, dat schuift u de wanden gedeeltelijk of helemaal open.

U bent van harte welkom in het Experience Center. Ook kunnen we u thuis bezoeken. Maak dan een afspraak.

Maak een afspraak
Metalura-campagne-terrasoverkapping-deluxe-blok
Privacy Settings