Metalura-campagne-augustus-glazen-draai-vouwsysteem-header 2

Breng de zomer bij u thuis

U bent van harte welkom in ons Experience Center

Plan uw bezoek

Elke dag genieten

Breng de zomer bij u thuis

Het is regenachtig, winderig en koud. De zomer gaat ongemerkt voorbij en aangenaam buiten zitten is er niet bij. Voor deze momenten biedt Metalura dé oplossing. Met onze comfortabele glazen wandsystemen kunt u toch elke dag van uw balkon genieten, ongeacht de weersomstandigheden. Bezoek ons Experience Center en laat u inspireren.

Bezoek Metalura

Metalura

Jubileumactie

Metalura bestaat 15 jaar, daarom hebben we het hele jaar jubileumacties. Bij aankoop van glazen wandsystemen krijgt u nu glasstrips cadeau. Glasstrips bieden meer comfort, houden tocht tegen en geven uw glazen wanden een luxe uitstraling. De glasstrips zijn ook beschikbaar in het zwart voor een steellook effect. 

Ontdek meer
Metalura-campagne-augustus-glazen-draai-vouwsysteem-blok

Een aangename buitenruimte

Behaaglijk uit de wind

Met een glazen wandsysteem maakt u van uw pergola of poolhouse een comfortabele ruimte die u op elk moment kan gebruiken. Behaaglijk achter het glas geniet u van uw comfort en uitzicht. U heeft geen hinder van regen en wind, en als de zon aangenaam schijnt, dan schuift u de panelen open. Zo is de zomer toch dichtbij.

Plan uw bezoek
Metalura-campagne-augustus-steel-art-schuifwanden-blok

Maatwerk

Flexibel ontwerp

Voor elke overkapping of houten buitenverblijf biedt Metalura een passende oplossing om de wind en regen tegen te houden, zoals een transparant draai-/vouwsysteem dat zowel hangend als staand gemonteerd kan worden. En ons glazen schuifwandsysteem kan een opening tot wel 14 meter overbruggen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

U bent van harte welkom in het Experience Center. Ook kunnen we u thuis bezoeken. Maak dan een afspraak.

Maak een afspraak
Metalura-campagne-augustus-glazen-schuifwanden-blok