Metalura-campagne-augustus-balkonbeglazing-header

Breng de zomer bij u thuis

U bent van harte welkom in ons Experience Center

Plan uw bezoek

Elke dag genieten

Breng de zomer bij u thuis

Het is regenachtig, winderig en koud. De zomer gaat ongemerkt voorbij en aangenaam buiten zitten is er niet bij. Voor deze momenten biedt Metalura dé oplossing. Met onze comfortabele glassystemen zoals balkonbeglazing voor op de balustrade of verdiepingshoog balkonglas kunt u toch elke dag van uw balkon genieten, ongeacht de weersomstandigheden. Bezoek ons Experience Center en laat u inspireren.

Bezoek Metalura

Metalura

Jubileumactie

Metalura bestaat 15 jaar, daarom hebben we het hele jaar jubileumacties. Bij aankoop van een glazen wandsysteem of balkonbeglazing krijgt u de glasstrips cadeau. Glasstrips bieden meer comfort, houden tocht tegen en geven uw glazen wandsysteem een luxe uitstraling. Glasstrips zijn ook beschikbaar in het zwart voor een steellook effect.

Ontdek meer
Metalura-campagne-augustus-balkonbeglazing-blok-02

Een aangenaam balkon

Behaaglijk uit de wind

Met balkonbeglazing maakt u van uw balkon een comfortabele ruimte die u op elk moment kan gebruiken. Behaaglijk achter het glas geniet u van uw balkon en uw uitzicht. U heeft geen hinder van regen en wind, en als de zon aangenaam schijnt, dan schuift u de panelen open. Zo is de zomer toch dichtbij.

Plan uw bezoek
Metalura-campagne-augustus-balkonbeglazing-blok-03

Maatwerk

Flexibel ontwerp

Voor elk balkon biedt Metalura een passende oplossing om wind en regen tegen te houden. Van beglazing op de balustrade van uw balkon, verdiepingshoge beglazing, een glazen windscherm of een complete tuinkamer op uw balkon. Metalura brengt de zomer bij thuis.

U bent van harte welkom in het Experience Center. Ook kunnen we u thuis bezoeken. Maak dan een afspraak.

Maak een afspraak
Metalura-campagne-augustus-balkonbeglazing-blok-01